Ik wil sporten, maar heb geen geld

 

Is er thuis te weinig geld om uw kind te laten sporten, dansen of toneelspelen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een club.

Hoe werkt het?

 

U kunt als ouder niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen een intermediair doen. Hij of zij kent de spelregels en weet of uw kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan het kind vaak al binnen drie weken starten. De bijdrage wordt rechtstreeks aan de sportclub of vereniging betaald. U ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt.

 

Aanvragen?

Wilt u een aanvraag indienen voor uw kind? Maak dan een afspraak met een intermediair. In Maassluis zijn dit onder andere Stroomopwaarts, de Voedselbank en het wijkteam. Meer informatie en een compleet overzicht van intermediairs in de gemeente Maassluis is te vinden op Jeugdfonds Sport & Cultuur.