Welkom bij Maassluis Sport!

 

Regulier aanbod

Ontdek het reguliere sportaanbod in Maassluis voor jeugd, volwassenen, senioren en aangepast sporten.

Bekijk het aanbod

Zomeractiviteiten

Doe mee aan de zomeractiviteiten in Maassluis. Elke week zijn er leuke activiteiten!

Bekijk alle zomeractiviteiten

Sporten met laag inkomen

Heeft u niet de financiële middelen om zelf of uw kinderen te laten sporten? Weet dan dat er diverse mogelijkheden zijn om te kunnen sporten in Maassluis.

Meer informatie

Eind 2019 is het Jongvolwassenenfonds Sport en Cultuur gestart in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Meedoen aan sport- en cultuuractiviteiten is goed voor de gezondheid, het opdoen van sociale contacten en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Heel belangrijk, maar wat als je niet genoeg geld hebt om de contributie te betalen? Tot voor kort kon je dan simpelweg niet meedoen. Dankzij een mooie donatie van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verandert dit nu voor jongvolwassenen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

18 tot 27 jaar

Het Jongvolwassenenfonds betaalt, net als het Jeugdfonds Sport en Cultuur, de contributie of het lesgeld voor jongvolwassenen van 18 tot 27 jaar met een laag inkomen en doet dit rechtstreeks aan de vereniging. Met de bijdrage uit het fonds kan een persoon een jaar lang meedoen.

Aanvragen

Een jongvolwassene kan zelf geen aanvraag indienen, dit verloopt via een tussenpersoon (intermediair). Voor Maassluis is dit de welzijnsorganisatie E25. Binnen 3 weken hoort de intermediair of de aanvraag is goedgekeurd en kan er worden gestart met de activiteit.

Bel met welzijnsorganisatie E25 voor meer informatie: 085-0043644.